Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

1. mai: Frist for bidrag til Den kulturelle skolesekken

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 10.04.2017 00:00:00
Fra den historiske vandringa i Kongeparken 2016

​Jon Storfjord og Roar Vingelsgaard har hatt med mange elever på historisk vandring i Kongeparken som del av Den kulturelle skolesekken dette skoleåret. Nå vil vi ha innspill til neste års sekk.

Foto: Hans Peter Bovolden, Trysil kommune

​Trysil kommune har 130 000 kroner å kjøpe innhold til Den kulturelle skolesekken for i 2017/2018. Har du en god idé?

Vi ønsker idéer fra profesjonelle kunstnere, musikere og formidlere til innhold i Den kulturelle skolesekken 2017/2018. ​

Eksempler

Inneværende skoleår har vi kjøpt skolekultur fra Mira forlag (Historisk vandring i Nybergsund), Else Myhr (tradisjonsmusikk), Karl Ivar Refseth (stomprytmekurs), Abrakadabrateatret (LitteraTuren) og Trysil-Engerdal museum (sentrumsvandring).

Kultur til alle

Det er kulturavdelingen som plukker ut prosjekter til Den kulturelle skolesekken. De prøver så langt det er mulig å få det til slik at alle elevene på alle skolene i Trysil - tre kommunale og to private barneskoler samt kommunal ungdomsskole - skal få minst en opplevelse med Den kulturelle skolesekken i løpet skoleløpet. 

Prioriteringer

Kravene til prosjektene er de samme som fylkeskommunen setter til bruk av midlene - se dokument til høyre. Trysil kommune prioriterer prosjekter innen lokal kulturhistorie, lokal historieformidling, tradisjonsmusikk, dans og rytme som oppfyller læringsmål i elevenes fagplaner.

Send prosjekt

Fristen for å sende inn forslag til prosjekter for skoleåret 2017/2018 er 1. mai. Send prosjektbeskrivelse med oversikt over kostnader til postmottak@trysil.kommune.no merket Den kulturelle skolesekken 2017/2018. Har du spørsmål, kan du kontakte kultursjef Anne Sætre - se kontaktinfo til høyre.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.04.2017 09:06:02
Dele innhold